De Kaashakker | Over Ons
380
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-380,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Over Ons

Steven van Dam begon zijn avontuur in 2000. In winkelcentrum Bloemendaal in Gouda nam Steven de Kaasspecialist over. Vanaf 2018 is de Kaasspecialist omgetoverd tot een tweede vestiging van de Kaashakker. Steven stopt veel liefde en passie in zijn werk. Met zijn passie voor kaas, en dan met name Boerenkaas ging Steven samen met zijn vrouw Arianne het tweede avontuur aan. In 2014 zijn zij op het Gouweplein in Waddinxveen gestart met de Kaashakker. Bij de Kaashakker kan men vele verschillende kazen vinden. Laat je tijdens een bezoek adviseren door het vakkundige en klantvriendelijke team van de Kaashakker, geniet van de gezellige sfeer en verwen jezelf met de producten van enorm goede kwaliteit. Bij de Kaashakker zijn alleen de lekkerste producten te vinden.
Met ingang van 1 januari 2020 is De Kaashakker in Gouda overgenomen door Sebastiaan van Eijck. Sebastiaan werkt al jaren in Gouda en heeft veel passie voor kaas. Hij zal de winkel op dezelfde manier voortzetten, zoals hij dit al jaren doet.