De Kaashakker | Nieuws
351
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-351,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Nieuws

De laatste trends, leuke weetjes en handige tips. Alles wat je moet weten over kaas vind je hier.
  • en glas wijn smaakt beter als er kaas bij gegeten wordt. De kaas zorgt er onder meer voor dat de fruitigheid en het aroma meer worden benadrukt. Dat blijkt uit onderzoek door het Franse Centrum voor Smaak en Voeding in Dijon. Het centrum vroeg 31......

  • Kaas vormt een goede combinatie met onder meer wijn en druiven, maar ook chocolade past volgens experts uitstekend bij de borrelhap. Dit wordt een trend die we over zo’n twee jaar vaker gaan terugzien in de horeca, zegt kaasspecialist Betty Koster. “Kaas en chocolade vormen......

  • Klik op ‘Aanbiedingen’ voor de actuele aanbiedingen....

Actualiteiten Facebook

Feed Doesn't exists