De Kaashakker | Assortiment
414
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-414,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Assortiment

Kom eens langs bij de Kaashakker en laat u verrassen door ons veelzijdige assortiment en de lekkerste producten.
Kaas

Kaas

Bij de Kaashakker kan men een veelzijdig aanbod aan kazen vinden. Zo hebben wij Hollandse kaas, speciaal uit het Groene Hart geselecteerde Boerenkaas, onze Noord-Hollandse kaas GouweStroom, uiteraard Goudse kaas en de Steven’s Light, een zelfontwikkelde 30+ kaas. Ook beschikken wij over een groot assortiment aan Buitenlandse kazen en hebben wij wisselende specialiteiten.
Noten

Noten

Al onze noten zijn vers en worden zelf gebrand. We hebben een groot assortiment aan noten. Zo hebben we ook verse zuidvruchten en Japanse mixen.
Tapas

Tapas

Wij hebben een groot assortiment aan verse koude tapas. Zo hebben we de lekkerste olijven, heerlijke tapenade en nog veel meer lekkere producten.
Bonbons

Bonbons

Bij de Kaashakker kunt u ook genieten van de heerlijkste bonbons. Alle bonbons zijn handgemaakt en hebben allemaal een eigen vulling.
Wijn

Wijn

Kaas en wijn zijn een nog betere combinatie dan een kers en een taart. Bij de Kaashakker hebben we de lekkerste import wijnen die passen bij ons grote assortiment aan kazen.
Cadeau's

Cadeau's

Wij hebben cadeaus voor elke budget en elke smaak. Van standaard cadeaupakketten tot op maat gemaakte cadeaupakketten.